La nostra primera acció com a Associació

Hui venim a explicar-vos com ha sigut la nostra primera activitat com a Associació, de la qual no podríem estar més orgullosos.

Quan imaginàvem com volíem que fora aquest projecte associatiu i esbossàvem els objectius a perseguir, teníem clar que una de les missions del Institut d’Estudis de l'Horta anava a ser generar un impacte positiu en el medi ambient i en les persones que viuen en ell.

Per aquest motiu, i com no podia ser d'una altra forma, la nostra primera acció ha sigut recollir directament del camp una collita de cebes que, lamentablement, l'agricultor no havia pogut vendre, a causa de la desastrosa campanya d'enguany, i donar-les a dos menjadors socials.

En particular, hem pogut recollir 20 quilos de cebes d'un camp d'un agricultor d'Almàssera, que ens ha deixat encantat realitzar aquesta iniciativa. Aquests aliments els hem donats a les institucions Casa Caridad i Cuina Solidària L'Olla, totes dues situades a València capital.

Aquesta acció ha permés, d'una banda, reduir el desaprofitament alimentari, ja que, en cas de no haver recollit aquests productes, s'hagueren tractorat per a incorporar-los novament a la terra i, d'altra banda, recolzar en la labor que realitzen dos menjadors socials de València, que donen menjar a persones desfavorides.
Benvinguts/benvingudes!