Atents productors i productores agroalimentaris!
S'obri el període per a la concessió d'autoritzacions per a la venda de productes agroalimentaris en un mercat setmanal situat en quatre barris de València

Novetat:

L'Ajuntament de València posa en marxa la iniciativa Mercats de L'Horta per a la venda directa de productes agroalimentaris en mercats fixos de periodicitat setmanal.


Aquests mercats se situaran en quatre barris de València: Castellar-L’Oliveral (Plaça de la Figuereta), Benimaclet (Plaça de Benimaclet), Malilla (carrer Entrat de la Casa Sant Pau ) i Pla del Remei (carrer Martínez Ferrando) i tindran lloc tots els dissabtes de 9 a 14 hores, a excepció del de Pla del Remei, que serà els dimarts.

Cadascun d'aquests comptarà amb fins a 15 parades en les quals el públic podrà trobar alimentaris frescos o elaborats procedents de producció i elaboració pròpia.

Per a la selecció de les parades, s'avaluaran les sol·licituds rebudes, prioritzant aquelles propostes de productes de proximitat, de caràcter ecològic, amb denominació d'origen o altres figures de qualitat, que consideren la inclusió de col·lectius específics, entre altres criteris.  

Les autoritzacions per a cada lloc en aquests mercats es concediran per un termini de quinze anys. Així mateix, cada sol·licitant podrà optar a un màxim de 4 autoritzacions, una per a cada nou mercat.

Si eres un productor o productora de productes agroalimentaris com a fruites o verdures de temporada, mel, formatge, oli, pa o dolços tradicionals, orxata, cosmètica natural o productes alimentaris de comerç just, no t'ho penses! Presenta la teua sol·licitud a aquesta convocatòria per a oferir els teus productes a través d'un canal de venda directa.

Pots consultar tota la informació en:https://valencia.consellagrari.com/es/venta-directa-y-canales-cortos-de-comercializacion/mercados-de-lhorta/

Pots realitzar la presentació telemàtica de la teua sol·licitud en el següent enllaç

Des del 3 de setembre fins al 3 d'octubre, tots dos inclusivament


Insectes beneficiosos per al teu hort
Descobreix alguns dels insectes que són aliats contra plagues clau que afecten les nostres plantes